--> На Волині перепоховали 17 воїнів. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині перепоховали 17 воїнів. ФОТО

0
-3
На Волині перепоховали 17 воїнів. ФОТО
Неподалік міста Ковель 23 жовтня провели перепоховання загиблих воїнів, які загинули під час визволення міста від німецько-фашистських окупантів. Про це повідомляють у Володимир-Волинській єпархії.

Духовенство Ковеля та православне братство преподобного Сергія, з благословення Високопреосвященнішого митрополита Володимира, взяли участь у перепохованні останків 17-ти полеглих на підступах до міста воїнів радянської армії, яких віднайшли протягом цього літа.

Пошуковий загін "Відродження", який очолив ветеран АТО, полковник Дорофеєнко В.С., з 2012 року віднайшов та захоронив на висоті "Ведмежа", що неподалік села Мощена на Ковельщині, близько 300 залишків радянських воїнів періоду Другої світової війни. Пошукові роботи на місцях кровопролитних боїв не припиняються і сьогодні.

Меморіальне військове кладовище під Ковелем є плодом наполегливої і жертовної праці пошуковців, православного братства преподобного Сергія, котре доглядає кладовище і впорядковує нові могили, районної влади, спілки ветеранів Волинської області і Ковельського району та духовенства Української Православної Церкви.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні