--> На залізничному вокзалі Волині проводитимуть щеплення проти COVID-19 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На залізничному вокзалі Волині проводитимуть щеплення проти COVID-19

2
-2
На залізничному вокзалі Волині проводитимуть щеплення проти COVID-19
На залізничних вокзалах усіх обласних центрів України планують відкрити пункти вакцинації проти COVID-19. Зокрема, перший такий пункт на Волині запрацює у Ковелі. Про це повідомляє Укрзалізниця.

Наразі такі пункти працюють уже на 10 вокзалах, проте найближчим часом вони запрацюють в усіх обласних центрах. Їх почали відкривати на вокзалах з 21 жовтня, і вони є популярними серед населення.

"Щодня вокзали приймають тисячі пасажирів, які відтепер можуть отримати щеплення, не витрачаючи додатковий час на поїздку до медзакладу. Станом на 23 жовтня у таких пунктах було зроблено понад 2 тисячі щеплень. Крім того, вони є зручними для мешканців міст, адже, як правило, вокзали знаходяться у місцях зі зручною транспортною розв’язкою", — зазначають в Укрзалізниці.

Зокрема, з 25 жовтня пункти вакцинації почнуть працювати на залізничних вокзалах у Херсоні, Ковелі, Кривому Розі, Нікополі, Подільську, Миколаєві, Чернівцях та Роздільному.

Нагадаємо, раніше такі пункти було відкрито на залізничних вокзалах Києва, Львова, Харкова, Одеси, Дніпра, Ніжина, Коростеня, Рівного, Хмельницького та Ужгорода.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Штрикають всіх підряд. А за негативні наслідки хтось нестиме відповідальність, адже порушуються медичні протоколи?!!!
Відповісти
А в туалетах також щеплюють.Ми ж не худоба пока.Ми люди,чуєте масони,шмигалі,ляшки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні