На Волині вандали пошкодили нещодавно встановлені декоративні фігурки: їх просять впізнати. ФОТО/ВІДЕО

0
23
На Волині вандали пошкодили нещодавно встановлені декоративні фігурки: їх просять впізнати. ФОТО/ВІДЕО
У Ковельському міському парку культури та відпочинку імені Лесі Українки невідомі пошкодили нещодавно встановлені фігурки ведмедів. Про це повідомила очільниця КП "Ковельські парки" та депутатка міськради Віра Федосюк.

"Лише тиждень пройшов відтоді, як встановили топіарні фігури, а вандали уже вирвали лапку ведмежу з туєю. І це все - наша молодь!", - пише Віра Федосюк.

Депутатка опублікувала відео та фото, аби пізнати вандалів.

"Зробімо їх відомими на усю Україну, щоб надалі не піднялася рука таке вичворяти. Якщо батьки взнають своїх дітей - запрошую на виправні роботи в парк по прибиранню листя", - пише очільниця.









На відео видно, як вандали, які вирвали ведмежа, прийшли позувати з ведмедем-батьком.

"Але і просто сфотографуватись вони не вміють, двом хлопцям потрібно було вилізти на верхівку каркасу. Дякувати нашим топіарникам, що зробили фігури міцніші, ніж завжди, а то і тих у громади могло не стати", - зазначає жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
23

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні