--> Пульсу уже не було: під час святкування дня села мало не помер неповнолітній хлопець | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пульсу уже не було: під час святкування дня села мало не помер неповнолітній хлопець

0
14
Пульсу уже не було: під час святкування дня села мало не помер неповнолітній хлопець
На відзначенні дня села Водяна Балка Полтавської області мало не трапилася трагедія. Під час святкування неповнолітньому хлопцеві стало погано. Його врятували поліцейські. Про це повідомляють правоохоронці Полтавської області.

Пізно ввечері, 14 жовтня, диспетчер "швидкої" повідомив поліцію про отруєння алкоголем неповнолітнього. Місцевий дільничний та помічник чергового перебували неподалік, та вирушили на допомогу хлопцеві.

На момент прибуття поліції у юнака уже не прослуховувалися пульс та дихання. Правоохоронці розпочали серцево-легеневу реанімацію, і відновили дихання, та серцебиття у юнака. Він прийшов до свідомості, проте знаходився у тяжкому стані. Його доставили до лікарні. Наразі ним опікуються медики.

Наразі працівники ювенальної превенції встановлюють обставини отруєння неповнолітнього.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні