--> Сім людей у лікарні: з'явилися деталі ДТП, яка трапилася біля «Золотого Дракона» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сім людей у лікарні: з'явилися деталі ДТП, яка трапилася біля «Золотого Дракона»

0
12
Сім людей у лікарні: з'явилися деталі ДТП, яка трапилася біля «Золотого Дракона»
У Луцьку на проспекті Відродження сталась ДТП за участю маршруток №2 та №9. У результаті зіткненн постраждали сім пасажирів, яких госпіталізували до міської лікарні. Поліція розповідає, що водій маршрутки №2 не дотримався безпечної дистанції та в'їхав у маршрутку №9, яка їхала попереду.

Про це пише ZAXID.NET.

Праціниця поліції Волині Ольга Бузулук зазначає, що аварія сталась у п'ятницю, 15 жовтня, близько 13:00. Водій маршрутки №2, рухаючись проспектом Молоді у бік Відродження, біля будинку №4 не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з маршруткою №9, яка їхала попереду в тому ж напрямку.

Внаслідок ДТП сім пасажирів травмовані та доправлені до міської лікарні. Чи були серед них діти - наразі невідомо.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні