Українка у Польщі трощила автобус, через прохання надягти маску

0
5
Українка у Польщі трощила  автобус, через  прохання надягти маску
У польському місті Груєць Мазовецького воєводства, 33-річна громадянка України втратила самоконтроль на автовокзалі. За інфомацією видання Yavp.pl, яке посилається на на сайт місцевої поліції, усе сталося після того, як жінка намагалася сісти в рейсовий автобус без маски, яка б закривала рота й носа.

Водій зробив зауваження, а потім наказав жінці, яка відмовилася вдягати маску, покинути салон автобуса. Після цього поведінка українки різко змінилася на агресивну. Вона почала бити ногами по кузову автобуса, залишаючи там вм'ятини й подряпини. На місце негайно викликали поліцію, яка затримала жінку й забрала до відділку.

Там їй пред'явили звинувачення в навмисному пошкодженні чужого майна. Власник автобуса оцінив збитки у 2 000 злотих. Громадянці України тепер загрожує кримінальна відповідальність аж до ув'язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні