Обрали нового голову Волинської обласної організації мисливців. ФОТО

0
-1
Обрали нового голову Волинської обласної організації мисливців. ФОТО
Директор коледжу Ігор Жмурк став головою Волинської обласної організації Всеукраїнської асоціації мисливців та користувачів мисливських угідь. Про це повідомляють на Facebook-сторінці Шацького лісового фахового коледжу імені В.В.Сулька.

12 жовтня під час розширеної наради з користувачами мисливських угідь області відбулися перевибори голови Волинської обласної організації Всеукраїнської асоціації мисливців та користувачів мисливських угідь.

До цього часу асоціацію на Волині очолював ексначальник Волинського ОУЛМГ Богдан Колісник. Нині учасники розширеної наради обрали директора Шацького лісового фахового коледжу імені Валентина Сулька, голову правління громадської організації "Волинський клуб собаківництва" Ігоря Жмурка.



Під час виступу Ігор Васильович звернув увагу присутніх на необхідності підготовки кадрів, зокрема фахівців єгерських служб. Такий факультет планують відкрити у навчальному закладі, який очолює.

За словами новообраного голови, одним із головних завдань сьогодення, є вольєрне розведення, що спрацьовує як експрес-метод регулювання популяції видів, в тому числі чисельності дикого кабана. Адже мисливство – це передусім любов до природи, її охорони і збереження, до можливостей вкладати в розвиток для того, щоб в майбутньому могли виважено користуватися. І про всю цю діяльність потрібно інформувати населення області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні