--> Зеленський розгляне петицію стосовно заборони виступів російських артистів в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зеленський розгляне петицію стосовно заборони виступів російських артистів в Україні

2
-4
Зеленський розгляне петицію стосовно заборони виступів російських артистів в Україні
Відомий український телеведучий, продюсер та шоумен Ігор Кондратюк створив петицію до Президента України Володимира Зеленського, у якій вимагав заборонити виступи російських артистів в Україні. За 20 днів вона набрала необхідну кількість голосів – 25 200. Про це пише 24 канал.

Петиція з вимогою повної заборони концертної діяльності артистів з країни-агресора, була розміщена 21 вересня на сайті офіційного інтернет-представництва президента України. Її ініціював відомий український телеведучий Ігор Кондратюк, якого давно обурюють гастролі російських артистів в Україні.

Петиція швидко набула розголосу, і її підтримали 25 200 осіб. Загалом, для того, аби її розглянув Президент України, потрібно було зібрати 25 тисяч. Крім того, кількість голосів на підтримку документа продовжує зростати.

Надалі Володимир Зеленський зобов'язаний розглянути клопотання. Однак невідомо, чи прийме він усі його вимоги.

За словами шоумена, що російські артисти теж "несуть відповідальність за агресивні дії" своєї країни, тому "не несуть ніякої культури". На його думку, ані музика, ані інші види мистецтва не можуть бути поза політикою в розпал війни.

Відтак, Ігор Кондратюк закликає повністю заборонити виступи російських зірок в Україні. Він пропонує зробити виключення для тих, хто публічно виступив проти російської агресії – Віктора Шендеровича, Лії Ахеджакової, Андрія Макаревича та інших.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розглянути не значить згодитися з нею.
Відповісти
Очкане гнусавий підписати - русня дзеркально і його проєкти порішає. Баблішко втрачати - не кошерно. Це ж не якась там Україна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні