Хотів щось змінити в країні: чоловік готував замах на Зеленського

2
-6
Хотів щось змінити в країні: чоловік готував замах на Зеленського
Суд Івано-Франківська виніс вирок чоловіку, який нібито готував замах на президента Володимира Зеленського. Його засудили до 3 років і 1 місяця позбавлення волі.

Про це пише Діло.

Слідчі з'ясували, що чоловік написав листа із повідомленням про те, що він готує замах на президента Володимира Зеленського та 29 грудня 2020 року відправив його із телефону матері на адресу СБУ.

Згодом з’ясувалося, що чоловік не збирався вчиняти замах на українського лідера. Про це він заявив і під час засідання суду, і в спілкуванні з правоохоронцями.

Чоловік зізнався, що написав листа, щоб у Володимира Зеленського було більше охорони. Також він нібито хотів перевірити готовність правоохоронних органів захищати президента. Чоловік зазначив, що таким чином він хотів і щось змінити в країні.

Мати підозрюваного розповіла, що її син ніде не працює, бо хотів працевлаштуватись за спеціальністю, а наразі живе її коштом. Також у нього немає ні мобільного телефону, ні комп’ютера.

Користуватись своїм телефоном жінка також забороняла сину та обмежувала його в цьому. Водночас суд встановив, що у підозрюваного є малолітня дитина.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так за що йому три роки дали, за те що він щось там хотів вчинити? Так в нас третина українців хоче щось вчинити стосовно цієї влади? Що, може їх всіх посадите?!!! Чи може влада має щось робити для народу, а не "зашквари" та скандали!!!
А Киву за відверте прогинання перед путіним не хочете посадити?!!!!
Відповісти
Так бачите в чому штука - на мусарку виділяється втричі -вп‘ятеро більше грошей,ніж на Армію. Влада вважає народ ворогом страшнішим, ніж зоанішній агресор
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні