--> Арештований Саакашвілі написав лист Президенту України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Арештований Саакашвілі написав лист Президенту України

1
-2
Арештований Саакашвілі написав лист Президенту України
Голова українського виконавчого комітету Національної ради реформ та колишній лідер Грузії Міхеїл Саакашвілі написав листа главі України Володимиру Зеленському. Звернення опублікували на офіційній сторінці Саакашвілі.

"Шановний Володимире Олександровичу!

Глибоко зворушений вашими словами і відгуком справжнього державного діяча високого класу на мій незаконний арешт і ув'язнення у Грузії за сфальсифікованими звинуваченнями, які крім Росії не визнає ніхто у світі.

Я більше життя люблю свою Грузію, але дуже люблю і Україну, мою другу батьківщину, де провів багато років свого життя, і де у мене є сім'я і друзі, і громадянство, яке я дуже ціную.

Я все життя буду пишатися тим, що мав можливість додати свій скромний внесок у історичні зміни і реформи, які ви проводите.

Оскільки я фактично є особистим в'язнем Путіна, то дуже високо оцінюю вашу принципову позицію щодо захисту України, всього регіону і всіх в'язнів імперії.

З повагою - Михайло Саакашвілі».

Нагадаємо, що 2 жовтня у Грузії затримали третього президента країни Міхеїля Саакашвілі. Він заарештований місцевими правоохоронцями. Його звинувачують у підготовці державного перевороту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лизнув. Зараховано!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні