Допомога від держави: на що можна витратити субсидію

0
-2
Допомога від держави: на що можна витратити субсидію
У п’ятницю, 1 жовтня, закінчився термін подачі документів на отримання субсидії від держави для оплати послуг ЖКГ, тому в Мінсоцполітики дали відповідь на актуальне питання: на що можна витратити фінансову допомогу.

Про це пише БізнесUA.

У міністерстві зазначили, що перелік житлово-комунальних послуг, на які надаються житлові субсидії, визначено статтею 5 Закону України «Про житлово-комунальні послуги». Час від часу цей перелік змінюється.

Наразі держава відшкодовує витрати на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива та скрапленого газу.

Також в Мінсоцполітики нагадали, що житлові субсидії на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива надаються один раз на рік і призначаються, якщо домогосподарство не отримує комунальну послугу з постачання теплової енергії для централізованого опалення (теплопостачання) і не використовує природний газ або електричну енергію для індивідуального опалення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні