--> В Україні зросла вартість бензину та дизпалива | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні зросла вартість бензину та дизпалива

0
0
В Україні зросла вартість бензину та дизпалива
В Україні підвищили граничну ціну на бензин та дизпаливо. Про це повідомляє Уніан з посиланням на Міністерство економіки України.

Загалом вартість бензину піднялася на 33 копійки - до 26,50 гривні за літр, а ціна дизельного палива підвищилася на 64 копійки - до 23,23 гривні за літр.

З урахуванням граничної торгової націнки вартість бензину не повинна перевищувати 31,60 грн за літр, дизпалива – 30,23 грн за літр.

Також встановлено рівні торговельної надбавки до середньої ціни дизельного палива не вище 7 грн за літр і бензину – не вище 5 грн за літр.

Здійснювати розрахунки зобов'язали "Нафтогаз України", який повинен їх надавати Міністерству економіки не пізніше 3 числа кожного місяця. Середні ціни на бензин і дизпаливо повинні бути оприлюднені до 5 числа кожного місяця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні