Коли в Україні переведуть годинники та чим це шкідливо

1
-3
Коли в Україні переведуть годинники та чим це шкідливо
У ніч на 31 жовтня в Україні пройде перехід на зимовий час, який передбачає переведення стрілок годинника на одну годину назад.

Про це пише портал Хвиля.

Перехід відбудеться о 04:00. Технічні пристрої зроблять його автоматично, тому не потрібно чекати глибокої ночі, щоб перевести стрілки годинника.

31 жовтня випадає на неділю, тому завдяки переведення годинників багато хто зможе поспати в вихідний день на одну годину більше.

Цікаво те, що від переведення стрілок годинника багато людей починають гірше почуватися. У них відбувається зниження працездатності, виникає дратівливість і постійне бажання спати.

Деякі вчені вважають, що перехід на зимовий і літній час може спровокувати інфаркт, збільшує ризик появи серцево-судинних захворювань і діабету, викликає депресію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то не переводьте якщо це так шкідливо!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні