Чи можна вакцинуватись людям з хронічними хворобами, - поснення МОЗ

4
9
Чи можна вакцинуватись людям з хронічними хворобами, - поснення МОЗ
За інформацією Міністерства охорони здоров'я України особам, які мають хронічні хвороби повинні вакцинуватись від коронавірусної хвороби.

Вакцинування саме цій категорії населення може врятувати життя та полегшити перебіг COVID-19, адже вірус не обирає та б’є у найуразливіші місця.

"Якщо ви, або ваші близькі, маєте гіпертонію, діабет, астму, онко- або аутоімунне захворювання, ВІЛ, гепатит чи іншу хронічну хворобу, вам потрібен захист від COVID-19, який дає вакцинація.

Єдиним справжнім протипоказанням до щеплення від COVID-19 наразі є серйозна алергічна реакція на першу дозу вакцини, наприклад анафілактичний шок. Також не варто робити щеплення за температури тіла вище 38°C", - зазначають у МОЗ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це хоч відповідає здоровому глузду коли імунітет людини ослаблений то їй точно неможна нагружати його ще й вакцинами тим паче що інші щеплення даються коли організм людини здоровий
Відповісти
Ну чого ви не говорите статистики скільки людей померло від вашої вакцинації і які негативні наслідки вона має, чому приховуєте від людей скільки людей паралізувало?????? А потім родичам повідомляють, що померли від супутніх захворювань і нема зв'язку з вакциною......
Відповісти
Вони там що курять?
А "хроніків" теж будуть колоти?
А може вони таким чином хочуть позбавитися тягаря на бюджет?
Відповісти
Здохніть в муках придурки, як я ледь не помер від вакцини...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні