На Волині помер відомий адвокат

0
-1
На Волині помер відомий адвокат
2 жовтня передчасно пішов у засвіти відомий адвокат Сіжук Петро Олександрович. Про це повідомляє Камінь-Каширська районна державна адміністрація.

"Це була людина, яка багато років віддала сумлінному служінню державі та рідному краю, справжній професіонал своєї справи, наполегливий та працелюбний. Його досвід і приклади мудрих вчинків стануть у нагоді не одному поколінню державних службовців", - йдеться у повідомленні.

Керівництво та колектив Камінь-Каширської райдержадміністрації висловлює щирі співчуття родині: "Нехай добрий, світлий спомин про Петра Олександровича назавжди залишиться у серцях рідних, друзів, колег, усіх, хто його знав, любив і поважав.

У такі моменти дуже важко знайти слова втіхи, однак спогади про людину, яка залишила по собі хороші справи та порядно прожила своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть", - зазначають в РДА.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні