Від ускладнень коронавірусу померла 28-річна вагітна жінка

0
8
Від ускладнень коронавірусу померла 28-річна вагітна жінка
У місті Львів померла 28-річна жінка, яка була вагітна. Причиною смерті вказують ускладнення коронавірусу. Про це пише ZAXID.NET.

1 жовтня у Львівському обласному перинатальному центрі померла 28-річна вагітна через ускладнення від коронавірусу. Цю інформацію підтвердила директорка медзакладу Марія Малачинська.

Жінка хворіла на коронавірус, і 10 днів проходила лікування у центрі легеневого здоров’я. Напередодні пацієнтку перевели до перинатального центру, оскільки виникла необхідність обстеження стану плоду. За словами лікарів, жінка перебувала у важкому стані. Окрім того, мала супутню патологію – надмірну вагу.

Як зазначає заступник директора з медичної частини Львівського перинатального центру Олександр Сімкін, після діагностики порушення стану плоду не було виявлено. Через двосторонню важку коронавірусну пневмонію хворій надавалася необхідна респіраторна підтримка та необхідна медикаментозна терапія.

Проте упродовж ночі стан вагітної жінки почав поступово погіршуватися. Дитина так і не народилася. Медики зафіксували внутрішньоутробну загибель плоду на 28 тижні вагітності. А через півгодини сталася зупинка серця і у жінки. Лікарі 45 хвилин намагалися реанімувати жінку. Однак марно.

Відомо, що молода жінка була не вакцинованою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні