В Україні введуть податок на землю за кожен гектар

2
-8
В Україні введуть податок на землю за кожен гектар
Міністерство аграрної політики України підтримує ухвалення законопроєкту, згідно з яким буде введено обов'язкову сплату податку на землю на кожен гектар. Це дозволить українцям отримати додаткові надходження у сумі близько 15 мільярдів гривень уже в наступному році.

Про це повідомив міністр аграрної політики Роман Лещенко під час відкриття проєкту "Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування (ГОВЕРЛА)", інформує пресслужба відомства.

"Ми повністю підтримуємо позицію, що сильні громади – це сильна Україна. Ми маємо повне взаєморозуміння з громадами. Ми це сьогодні доводимо і на законодавчому рівні, і в практичній площині. І, безумовно, запуск ринку землі 1 липня 2021 року є також одним із етапів цивілізованого землекористування", – зазначив міністр.

Мінагрополітики підтримує ухвалення відповідного законопроекту № 5600, де буде введено мінімальне податкове зобов’язання на сплату податку на землю на кожен гектар, що дасть громадам отримати додаткові надходження у сумі близько 15 мільярдів гривень уже в наступному році. Міністр агрополітики також підкреслив, що його відомство напрацьовує проект змін до земельного законодавства, щоб відновити баланс і справедливість за надходженнями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що такий собі державний примус продавати землю? І які ж то "українці" отримають оті мільярди, якщо держава кожному селянину зайвий раз в кишеню лізе?
Відповісти
скоро і за повітря будемо платити недаремно ж так багато голосувало за ЗЕ , щоб його міністри думали як людям ще затягнути удавки щоб скоріше повимирали
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні