--> На Волині замироточила чудотворна ікона. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині замироточила чудотворна ікона. ФОТО

1
-5
На Волині замироточила чудотворна ікона. ФОТО
27 вересня, у день свята Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього, у монастирі на честь собору 12-ти апостолів Володимир-Волинського, замироточила ікона "Всецариця", яка була привезена з іншими списками чудотворних ікон для молитви і поклоніння віруючим. Про це повідомляють у спільноті "Володимир-Волинська єпархія Православної Церкви України".

За словами ігумена Трофима по завершенні літургії до ікони підійшла жінка і побачила, що ангел вгорі ікони покритий чимось на подобу масла, ігумен зазначає, що рідина, яка виступила з ікони є мироточенням.

Нагадаємо, що 25 вересня, з благословення Преосвященного Матфея єпископа Володимир-Волинського і Турійського у чоловічий монастир на честь собору 12-ти апостолів міста Володимир-Волинський привезли списки чудотворних ікон: Пресвятої Богородиці «Всецариця», «Троєручниця», «Достойно Є», Плащаниця з Поясом Богородиці, які були написані, освячені на Святій Горі Афон і подаровані народу України афонськими ченцями.

Перед усіма іконами Бог зцілив багато людей від онкозахворювань, цукрового діабету, алкоголізму, наркоманії, хвороб рук, ніг, очей і суглобів. Допомагав жінкам отримати радість материнства, а також знайти достойного чоловіка. Біля цих ікон моляться за здоров’я, благополуччя та навчання дітей.

Ікони будуть перебувати у монастирі до 1-го жовтня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На дворі було 21 століття
в цивілізованих країнах
Люди літали в космос,будували роботів і електромобілі
В окремих цивілізаціях ось так.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні