--> Українські браконьєри вбили рідкісного червонокнижного птаха. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українські браконьєри вбили рідкісного червонокнижного птаха. ФОТО

2
-14
Українські браконьєри вбили рідкісного червонокнижного птаха. ФОТО
В одному з мисливських угідь Івано-Франківського району браконьєри підстрелили рідкісного птаха – скопу, який занесений до Червоної книги. Про це на своїй сторінці повідомив заступник директора Галицького національного природного парку Володимир Бучко.

"Знову у мисливських угіддях вбивають рідкісних птахів. Скопа підбита браконьєрами 5 вересня на риборозплідних ставках в околиці села Мижріччя Долинського району. На жаль птах не вижив", - повідомив пан Бучко.

За його словами, у птаха було металічне кільце Музею зоології Хельсенкі (Фінляндія).

"Це молодий птах, який прожив дуже мало. Був закільцьований поблизу селища Джоутса (Фінляндія) ще пташеням 22 червня цього року", - пише чоловік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Полювання потрібно взагалі заборонити на всі види звірини і пернатих на років двадцять.Щоб повністю відновилась популяція.А браконьєрів_в тюрму,не менше,як на 10років.Інше результату не дасть.
Відповісти
дуже шкода птаха!!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні