Топ-6 продуктів для відновлення волосся

0
4
Топ-6 продуктів для відновлення волосся
Відновити посічені кінчики та зміцнити волосся можна за допомогою правильного харчування.

Про це повідомляє 24 Канал.

Що варто їсти, щоб відновити волосся

Лосось

Жирні кислоти омега-3, білки, вітамін В12 та залізо ви можете отримати, періодично вживаючи лосось. Заліза у цьому списку є чи не найважливішим для волосся, адже цей елемент стимулює поділ клітин, що пришвидшує ріст. Важливо вчасно виявити дефіцит цього корисного вітаміну та, за рекомендацією лікаря, почати вживати препарати заліза.

Зелені овочі

Темно-зелені овочі, а саме шпинат, броколі, огірки та інші, містять у своєму складі багато вітаміну А, який необхідний для виконання імунної функції та диференціювання клітин. Також у складі є вітамін С, який сприяє кращому засвоєнню заліза в організмі.

Бобові

Квасоля та сочевиця – це справжні джерела поживних речовин. Вони забезпечують організм потрібними для росту волосся білками, залізом, цинком і біотином.

Горіхи

Майже усі види горіхів корисні та принесуть вашому організму багато поживних речовин. Зокрема, рекомендуємо звернути увагу на бразильські горіхи, які містять багато селену – мінералу, який здатний позитивно впливати на здоров'я шкіри голови. Волоські горіхи також принесуть чимало користі, зокрема наситять організм альфа-лінолевою кислотою, омега-3 та цинком.

Цілозерновий хліб та каші

Часто втрату волосся пов'язують із нестачею деяких вітамінів. Аби попередити небажане випадіння, варто вживати хліб та каші. Вони багаті цинком, залізом та вітамінами групи B.

Морква

Морква корисна не лише для зору, а й для волосся. Це справжнє джерело вітаміну А, який сприяє росту та поділу клітин, зокрема й волосяного фолікула.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні