--> Дію сертифікатів про вакцинацію продовжили на рік | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дію сертифікатів про вакцинацію продовжили на рік

0
-1
Дію сертифікатів про вакцинацію продовжили на рік
Кабмін продовжив термін дії ковід-сертифікатів. Тепер вони будуть актуальні до 365 днів. Постанова набирає чинності з 20 вересня.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Зараз розробляємо разом з МОЗ і НСЗУ дві версії внутрішніх сертифікатів – «жовтий» і «зелений». Це рішення дозволить не зупиняти навчальний процес і роботу бізнесу, якщо доведеться ввести жорсткі обмеження. «Жовтий» сертифікат діє 120 днів і генерується після першої дози вакцини. «Зелений» можна отримати після повного курсу, термін його дії - 365 днів», - написав міністр.

Ситуація зі штамом Дельта показала, що в країні можуть ввести обмеження набагато раніше, ніж очікувалося, тому, як зазначив міністр, вони роблять все, щоб допомогти економіці країни встояти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні