П'яний експрокурор збив на смерть жінку та намагався втекти з місця пригоди. ФОТО

0
-5
П'яний експрокурор збив на смерть жінку та намагався втекти з місця пригоди. ФОТО
8 вересня, близько 23:45, на трасі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" Рівненської області 38-річний водій вчинив смертельне ДТП. Про це повідомляє поліція Рівненської області.

Автомобіля "NISSAN ROGUE" на швидкості зіткнувся зі скутером "Honda", який рухався у попутному напрямку. Внаслідок аварії на загинула 35-річна водійка мотоцикла, яка проживала у селі Немовичі.

Проте після вчинення ДТП водій намагався залишити місце пригоди втечею. Свідками аварії була патрульна поліція, яка після переслідування затримала винуватця.

38-річний чоловік виявився п'яним. Проте, від проходження огляду він відмовився.

Наразі зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Як стало відомо виданню "ZAXID.NET", за кермом автомобіля перебував експрокурор Іван Скобух. Чоловік до серпня 2020-го працював у прокуратурі Рівненської області.

Сестра загиблої жінки заявила, що винуватцем смертельної аварії є саме експрокурор. Правоохоронці неофіційно підтвердили цю інформацію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні