Конгресмени США, політики ЄС, депутати Луцькради: хто є на Молитовному сніданку

1
-12
Конгресмени США, політики ЄС, депутати Луцькради: хто є на Молитовному сніданку
У Києві розпочався ІХ Національний Молитовний сніданок України. Цього року він присвячений 30-річчю Незалежності України.

Інформує Конкурент.

Для участі у IX Національному молитовному сніданку до Києва прибули конгресмен США від штату Каліфорнія Хуан Варгас, конгресмен США від штату Пенсильванія, співголова українського кокусу в Конгресі США Браян Фітцпатрік та Боб МакЮен – конгресмен США п’яти скликань від штату Огайо, радник Президента Рональда Рейгана, який допомагав Україні на етапі становлення її незалежності.

«Планується, що участь у сніданку візьмуть приблизно 1000 учасників із 15 країн світу, а саме: керівництво нашої держави, урядовці, провідні політики України та ряд впливових закордонних гостей, серед яких парламентарі США, провідні політики країн Європейського Союзу і навіть з Бразилії» – зазначила Анна Пуртова, співголова оргкомітету.

Крім того, у Молитовному сніданку візьмуть участь відомі представники української творчої інтелігенції, журналісти, освітяни, науковці, військові капелани, управлінці та бізнесмени. Знову приєднається до заходу український актор та співак Михайло Хома («Дзідзьо»).

З власних джерел ІА Конкурент стало відомо, хто з відомих волинян бере участь у ІХ Національному Молитовному сніданку. Зокрема, наразі відомо, що участь у заході беруть: народний депутат України В'ячеслав Рубльов, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад та міський голова Луцька Ігор Поліщук. Також у Молитовному сніданку приймают участь депутати Луцької міської ради: Андрій Разумовський, Віталій Бондар, Вікторія Майборода, Катерина Шкльода, Михайло Наход та Тарас Шкітер. Також на заході присутній радник голови Волинської ОДА з питань ветеранів та учасників АТО (ООС) Олександр Калюжний («Харківський») та директор КП «Волиньприродресурс» Анатолій Капустюк.

«Цього дня мав нагоду відвідати IX Національний молитовний сніданок України, який об’єднав політиків, представників релігійних конфесій, освітян та науковців, військових, а також міжнародних партнерів України. Сьогодні не було політики – були українці й ті, хто любить Україну. Люди, які вірять в Бога, моляться за мир у нашій країні, за її народ. У Молитовному сніданку також взяли участь предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній, католики та протестанти, народні депутати, спікер Верховної Ради, урядовці та конгресмени США. Слава Господу! Слава Україні! P.S. Дякую Павлу Унгуряну та усім організаторам!», – написав у Фейсбуці учасник заходу, депутат Луцької міської ради Тарас Шкітер.


Тарас Шкітер та Михайло Наход – депутати Луцької міської ради від фракції «Громадянського руху «СВІДОМІ»

Національні молитовні сніданки в Києві проводяться вже дев’ять років поспіль і вважаються найбільшими в Європі. Цьогорічний сніданок присвячений 30-річчю Незалежності України.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нагрішили ж наші диженята, що аж в Київ на прощу поперлись
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні