Меморіальний комплекс Луцька перетворили на парковку

8
1
Меморіальний комплекс Луцька перетворили на парковку
У Луцьку на меморіальному комплексі "Вічна Слава" масово паркують автомобілі, чим перекривають центральний прохід до меморіалу. Про це "Волинь24" повідомляють очевидці.

За їхніми словами, таку картину біля меморіального комплексу, який знаходиться на проспекті Василя Мойсея, можна спостерігати часто. І водії, які паркують там свої автівки, взагалі не переймаються, чи дозволена там стоянка транспортних засобів.

"Я щодня тут ходжу, і бачу цей хаос з паркуванням автомобілів. Якщо там піде далі, то вони ставитимуть свої автомобілі і біля самого монумента чи пам'ятника", - обурюється лучанин Василь.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так то кегебешники, даруйте сбушники паркуються.
Відповісти
а куди дивляться муніципали? поліція - таке, в них є справи і важливіші, та й фінансуються не з міського бюджету, муніципали - де?
Відповісти
Тих муніципалів залишилось чоловік із п"ять напевно.Щось їх ніде не видно. Два парковщики почергово інколи появляються в центрі міста,біля театру або біля телерадіокомпанії.Оце напевно і всі муніципали.
Відповісти
Це справа проішука. Не повезло лучвнам. Місто стає срачем
Відповісти
В точку!
Відповісти
Ото якесь "бе" дозволило паркуватися на краю тротуарів (аби прохід в 1метр лишався), а наші бидло-водії наче свині по всьому тротуарі паркуються. А поліція не реагує, ну то водії ще більше нахабніють.
Відповісти
По своїй простоті ,думала "шикарні похорони...
Відповісти
По своїй простоті ,думала ,що "шикарні"похорони...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні