--> Українська співачка потрапила у скандал в столичному тролейбусі. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українська співачка потрапила у скандал в столичному тролейбусі. ВІДЕО

0
0
Українська співачка потрапила у скандал в столичному тролейбусі. ВІДЕО
У тролейбусі міста Київ українська співачка та акторка Анна Трінчер потрапила у скандал. Дівчина зі своїм бойфрендом, скандальним блогером Олександром Волошиним викликала масове обурення у пасажирів тролейбуса. Відео співачка опублікувала у Іnstagram.

Співачка вирішила гучно заспівати пісню у громадському транспорті. Це викликало обурення у пасажирів тролейбуса, які просили дівчину перестати співати та хотіли навіть викликати поліцію. Проте дівчина не реагувала на зауваження, пише ТСН.

"Це мій треш та найстрашніший сон. Купа людей, злий контролер, поліція, штраф", - пише співачка.

У мережі прихильники підтримали дівчину: "От чому люди такі агресивні? Не розумію їх. Я б на їхньому місті стрибала б від щастя", "Чому ж відразу поліцію? Порушення ж ніякого немає. Ох, ці бабульки", "Які злі люди. Це ж круто - послухати у транспорті гарні пісні, так ще й наживо".

До речі, виявилося, що парочка не заплатила за проїзд. Окрім цього, вони були без захисних масок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні