--> На популярних туристичних курортах відвідувачів годували зіпсованими продуктами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На популярних туристичних курортах відвідувачів годували зіпсованими продуктами

0
2
На популярних туристичних курортах відвідувачів годували зіпсованими продуктами
У Єгипті масово перевіряють заклади громадського харчування. Зокрема, минулого тижня вони відбулися у ресторанах і кафе в Шарм-ель-Шейху та інших курортних містечках Південного Синаю.

Представники місцевого управління охорони здоров'я та контролю за харчовими продуктами ініціювали дані перевірки, аби зменшити "комерційне шахрайство" та убезпечити туристів від неякісних продуктів. Про це пише "РБК-Україна" з посиланням на elwatannews.com.

Під час проведення перевірок виявили сотні кілограмів зіпсованих та протермінованих продуктів. Крім того, перевіряючі склали десятки протоколів за відсутність санітарних документів у працівників, недотримання норм чистоти на кухнях та місцях зберігання продуктів.

Результатом перевірок стало закриття чотирьох ресторанів. Але, зазначають, що ревізії наразі у курортній провінції тривають.

За результатами звітів від 27 серпня стало відомо, що перевірки пройшли у 64-ох закладах харчування Шарм-ель-Шейха та двох невеликих курортів. Загалом було складено 170 протоколів, з яких 55 - про недотримання вимог гігієни, 115 – про відсутність санітарних довідок у персоналу кухонь.

Із закладів харчування ревізори вилучили протерміновані 562 кілограми продуктів та 129 напоїв. Зокрема, це майонез, соуси, соки та печиво.

Внаслідок перевірок були виписані приписи про закриття чотирьох ресторанів, робота яких становить серйозну загрозу здоров'ю відвідувачів.

За декілька днів до того, ревізорами було відібрано у Шарм-ель-Шейху та сусідніх містечках протермінованих 878 кілограмів продуктів харчування та 98 літрів напоїв.

Ще наприкінці травня розпочалися таємні перевірки готелів, ресторанів та туристичних кафе по усій країні, аби перевірити якість туристичних послуг. Загалом у червні було виявлено порушення у 25 готелів на курортах Червоного моря і Синайському півострові, а також в Каїрі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні