У МОЗ спрогнозували, скільки років триватиме пандемія

0
-5
У МОЗ спрогнозували, скільки років триватиме пандемія
В Міністерстві охорони здоров'я дали прогноз на тривалість пандемії від коронавірусної інфекції. За словами головного санітарного лікаря Ігоря Кузіна, пандемія триватиме ще декілька років, а саме до того часу, доки не з'явиться якась загальна світова стратегія профілактики. Про це пише УНН.

Як зазначив Ігор Кузіна, цього року не варто чекати на завершення пандемії та карантинних обмежень, адже вірус швидко мутує, і кожного місяця ми можемо стикатися з новими штамами.

"Наразі наука теж не стоїть на місці, а уже з'являються нові вакцини. І це буде тривати принаймні, ще декілька років. А якщо точніше, то від двох до п'яти. Доки не з'явиться якась загальна світова стратегія профілактики у вигляді або універсального щеплення, або лікування", - розповів Кузін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні