Яке шкільне приладдя необхідно купити дитині до школи та як його вибрати

0
-6
Яке шкільне приладдя необхідно купити дитині до школи та як його вибрати
Цими вихідними всі батьки, як зазвичай, почнуть перевіряти усі покупки, які зробили до школи. Деякі, все ж забули щось купити та знову біжать на «шкільні ринки», аби докупити необхідне.

Про це повідомляють Українські Новини.

Найбільш затребувані канцтовари для будь-якого школяра потрібно закупити відразу в кількості від п'яти штук - губляться вони дуже легко, а виручити дитину, яка забула в школу ручку або ластик - справа дуже важлива.

Ручки

Вони повинні зручно триматися в руці, особливо це важливо для учнів молодших класів. Ручка для малюків повинна бути легкою, мати невеликий діаметр і пасту, яка швидко висихає на папері.

Олівці

На цих товарах не варто економити. Вибирайте олівець середньої твердості: Н або НВ, яскравий, з тонким і міцним грифелем.

Ластик

Вибирайте в залежності від типу олівця. Для твердих виробів з тонким грифелем потрібна жорстка гумка, для середніх - м'якша і еластичніша.

Зошити

для школи вони мають бути з щільним папером, який не продавлюється ручкою і не просвічується. Листи не повинні бути занадто білими - це не піде на користь зору дитини. Поверхня повинна бути матовою і гладкою.

Лінійки

Вони мають бути пластикові або дерев'яні, головне, щоб на них були добре видно поділу. Учням молодших класів більше підійдуть дерев'яні лінійки, вони міцніші і менше ламаються.

Щоденник

Потрібно вибрати варіант з щільною обкладинкою навіть незважаючи на те, що його вага трохи більше звичайного

Рюкзак або ранець

Розміри ранця або рюкзака зазвичай вибираються відповідно до зросту і комплектації школяра, а також з урахуванням того, що доведеться носити з собою в школу.

Мінімальний розмір повинен визначатися найвищим предметом, який доведеться носити. Існує думка, що таким є аркуш формату А4 з розмірами 22 х 31 см, але це не зовсім вірно. Найбільшим предметом в ранці для дітей 1-3 класів зазвичай стає папка для праці, в яку повинні поміщатися паперові аркуші формату А4 та інші предмети.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні