На очах у дітей: невідомий чоловік закидав камінням качку у Центральному парку Луцька. ВІДЕО

3
-5
На очах у дітей: невідомий чоловік закидав камінням качку у Центральному парку Луцька. ВІДЕО
У центральному парку Луцька чоловік закидав качку камінням на учах у дітей, які були поруч.

Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцької міської ради.

Подія сталася 26 серпня о 16:46 годині, коли на гарячу лінію департаменту муніципальної варти Луцької міської ради надійшло звернення, що у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки невідомий чоловік кидає каміння у качок, після чого одназ ним померла. Особливо жорстоко те, що чоловік зробив це у присутності дітей, а а з ним ще й поруч була дівчина, яка його не зупинила.

О 16:51 чоловік сів у автомобіль та втік з парку. Проте завдяки камерам відеоспостереження вдалося зафіксувати обличчя чоловіка, який своїми діями спричинив загибель качки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А потом люди удивляются, почему эпидемии, почему стихийные бедствия или ещё что то. Да потому что сколько можно творить то, что творит человек на этой земле???? Убить утку! Нам ад двор выкинули собаку, завязанную в мешке! И это люди?Накидайте ему за воротник те, кто узнает это отродье!
Відповісти
Хіба не зрозуміло, що вбивство птаха скоїла хвора на голову людина, яка завтра собаку чи кота вб'є і скаже, що він асенізатор і таким чином підчищає вулиці, двори, парки та ринки міста Луцька від безпритульних тварин. І йому хтось за таке вбивство ще подякує??? А через те, що цьому вбивці все сходить з рук, то розпочне вбивати свійську худобу, разом з їх господарями і знову, як з гуся вода, бо вбивця можливо має довідку від психоневрологічного диспансеру. Закони в Україні щодо таких в лапках "громадян" не діють. Забезпечити виконання відповідних законів до такої категорії громадян в нашому суспільстві немає ким, тому бачимо, що і нікому не треба виконання цих законів: ні міській владі, ні луцьким чиновникам, ні директорові центрального парку, ні правоохоронним органам, ні самим жителям нашого міста.
Відповісти
ось герой з відео.
військовослужбовець.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100017207261913

а це його жінка https://www.facebook.com/nastia.ciplyuk
донька військового.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні