Через два місяці після розлучення: Вакарчук вперше став татом

2
1
Через два місяці після розлучення: Вакарчук вперше став татом
Відомий український співак Святослав Вакарчук вперше став батьком і це через два місяці після звісток, що фронтмен групи «Океан Ельзи» розлучився з Лялею Фонарьовою.

Про це повідомляє Likein.ua.

Святослав Вакарчук закрутив роман з 39-річною керівницею продакшн-компанії «Radioaktive Film» Євгенією Яцутою, яка і подарувала зірці первістка. Спочатку повідомлялося, що закохані стали батьками 19 серпня, але представники музиканта спростували цю інформацію.

«Тато і мама Івана вирішили не розголошувати будь-яку іншу інформацію. А також просять з повагою поставитися до їх рішення і права на приватне життя. Єдине відзначимо, що інформація про 19 серпня, як дату народження, не відповідає дійсності», - йдеться в заяві прес-служби
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неприємно так чути. Обманював жінку і дитину і кинув їх. Жив з Лялею і зраджував , ко...л
Відповісти
Не творіть собі кумирів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні