У страшній аварії загинув відомий український рекордсмен зі своєю донькою. ФОТО

0
-2
У страшній аварії загинув відомий український рекордсмен зі своєю донькою. ФОТО
В автотрощі загинув відомий українець Валентин Черненко зі своєю донькою Євою. Про це повідомляє ТСН.

У дорожньо-транспортній пригоді загинув українець, який здійснив один найграндіозніших рекордів сучасності, а саме він самотужки пішки пройшов з Києва до Лісабона. Загальна довжина шляху - 5477 км.

35-річний чоловік Валентин Черненко родом з Києва, і аби реалізувати рекорд, подолав вказану відстань за 161 день.

"Він мріяв пройти з Києва до Лісабона пішки. І пройшов. Його проводжала донька Єва. Вони загинули в аварії. І Валентин, і його мала. Здійснюйте мрії", - йдеться у дописі.

"Ще вчора він був для нас живим... І можливо, саме у ці хвилини, коли ми про це говорили, Валентин зробив свій останній подих на землі... 22 серпня рекордсмен України Валентин Черненко зі своєю маленькою донечкою Євою загинув у страшній автокатастрофі. Дівчинка на фото ліворуч, випадково потрапила в кадр ... Це вона на старті подарувала татові у далеку подорож свою іграшку, яка стала в дорозі для Валентина щасливим талісманом...", - пишуть користувачі мережі на його сторінці у соцмережі.



Загалом киянин розпочав свій рекорд 5 квітня 2019 року зі столиці України. З собою він мав 20-кілограмовий рюкзак та дві палиці. А повернувся додому з легшою наполовину ношею та схудлим на 5 кілограмів. Навколосвітньої пішої подорожі Валентин не планував, бо, така мандрівка могла тривати і 5 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні