Назвали чотири знаки Зодіаку, яким не щаститиме до кінця серпня

0
-3
Назвали чотири знаки Зодіаку, яким не щаститиме до кінця серпня
Фахівці назвали чотири знаки Зодіаку, яких з 23 по 29 серпня переслідуватиме невезіння. У ці дні Леви відчуватимуть тривогу та на них чекає важка відверта розмова, Діви матимуть проблеми з фінансами, Стрільці зазнають тиску, а багато працювати доведеться Водоліям. Про це розповіла тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка, пише AstroOboz.

Отже, перший знак Лев.

Партнер Левів схильний щось приховувати, туманно висловлюватись. Саме це навіюватиме на Левів тривогу. Але цьому знаку Зодіаку не варто це терпіти, а краще про усі непорозуміння відверто поговорити.

Другий знак Діва.

Тут можуть виникнути фінансові проблеми. Причиною яких може бути, як звичайна загуба, так і шахрайство чи пограбування. Стережіться і будьте уважними щодо фінансових справ.

Третій знак Стрілець.

На цей знак тиснутимуть з усіх боків, вимагаючи щось зробити, або навпаки, не робити. Але потрібно витерпіти ці вимоги, а коли це неможливо - намагатися втекти, як від тиску, так і від самого вибору.

І насамкінець останній знак Водолій.

Представники цього знаку у ці дні будуть схильні до нервування та перепрацювання, адже на них звалиться чимало усього. Тому не дивуйтеся, якщо потім захочеться розслабитися, може, навіть якось радикально з негативним впливом на здоров'я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні