Українець з поляками продавали крадені автомобілі люкс класу

0
13
Українець з поляками продавали крадені автомобілі люкс класу
У Польщі українець та п'ять поляків організували автомобільний бізнес. Поліція затримала їх за підозрою у викраденні автомобілів класу люкс. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на inPoland.

Українець з поляками були спіймані завдяки співпраці Центрального бюро розслідувань поліції, Відділу прикордонної служби в Бєщадах та української поліції.

Злочинці підробляли документи і незаконно отримували автомобілі та квадроцикли преміальної якості. Потім ці транспортні засоби шахраї продавали в Україні.

Поліція вилучила активи на суму понад два мільйони злотих (понад 14 мільйонів гривень). Наразі до відповідальності притягнули трьох осіб. Проте розслідування ще триває. Участь інших причетних ще намагаються довести.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні