У Луцьку на автомобіль впало дерево

4
4
У Луцьку на автомобіль впало дерево
На вулиці Домни Гордіюк в обласному центрі Волині на припаркований автомобіль впало дерево. Про це повідомляє Суспільне.

Як зазначає власник транспортного засобу Микола, він вийшов з автомобіля на 5 хвилин, аби завести дитину у садочок, а після повернення побачив, що на його машину впало дерево. Інцидент трапився на 40-му мікрорайоні.

Зазначимо, що у Луцьку 17 серпня вирувала негода та був сильний вітер. Проте це тривало лише 15 хвилин.

Чоловік каже, що телефонував в страхову, проте безрезультатно, адже йому там відповіли, що страховка покриває лише наслідки ДТП, а не повалене дерево.

У міській раді чоловіку теж нічого не пояснили. Тепер водій повинен з'ясувати кому належало аварійне дерево, аби компенсувати завдані збитки.



На місце події прибула патрульна поліція. За словами інспектора сектору зв'язку та комунікацій Михайла Воляніка, ніхто з людей при падінні дерева не травмувався. Наразі правоохоронці викликали відповідні служби, аби звільнити автомобіль

У ДСНС Волині зазначають, що до них не надходили повідомлення про ліквідацію наслідків ранкової негоди. Таку ж інформацію повідомили і у ПрАТ "Волиньобленерго".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нєхер залишати свій автомобіль не на спеціально обладнаному майданчику для транспорту, а просто де заманеться водієві, на: тротуарі, де люди ходять, на пішохідному переході, під балконами, біля вікон багатоповерхівок, на газонах, на квітниках, на спортивних площадках і т.п.
Відповісти
Слухай? А в тебе є машина?
Відповісти
Спец група кп" Луцьксвітло" бистро відреагувала на повідомлення про аварійну ситуацію звільнили авто від упавшого дерева і прибрало територію відзначились овальщик Калько м.І.
Відповісти
А машинка то запаркована на тротуарі. Це що місце для паркування?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні