Українців застерігають про нову аферу: шахраї виманюють гроші за хвилини

0
-3
Українців застерігають про нову аферу: шахраї виманюють гроші за хвилини
Шахраї вигадали новий вид обману українців. Про це повідомляє Державна казначейська служба.

Як зазначають у казначействі, до них скаржаться громадяни, які отримували телефонні дзвінки від осіб, які представляються працівниками Казначейства. Зокрема, вони пропонують громадянам перерахувати їхні кошти, а саме, начебто судовий збір за вже виграною судовою справою проти виробника неякісних медичних препаратів, для подальшого отримання матеріальної компенсації за раніше придбані неякісні медпрепарати.

Казначейство застерігає українців від подібних перерахувань коштів та зазначає, що до їхньої компетенції не належить ініціювання порушення судових справ проти виробників неякісних товарів, надавачів неякісних послуг.

Крім того, у структурі звертають увагу на те, що їхні працівники не телефонують фізичним особам щодо здійснення ними тих чи інших перерахувань коштів.

Казначейство застерігає громадян щодо перерахування ними власних коштів на підставі телефонних дзвінків та пропозицій, і радить звертатися у таких ситуаціях до правоохоронних органів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні