Чому Джонні Депа ігнорує весь Голлівуд

0
-1
Чому Джонні Депа ігнорує весь Голлівуд
Популярний актор 58-річний Джонні Депп заявив, що в Голлівуді йому оголосили бойкот. За словами знаменитості, фільм з його участю "Великий" досі не вийшов у прокат, а з франшизи "Фантастичних звірів і де їх шукати" зірку зовсім прибрали.

Пише Обозрєватєль.

Про це Депп повідомив в інтерв'ю виданню The Times. Зазначимо, що до цього актор зазнав поразки в суді у прагненні відновити свою репутацію, після звинувачення у побитті своєї колишньої дружини актриси Ембер Херд.

Кінозірка вважає, що виконав свою частину угоди і зазначив, що історію з судами не повинні експлуатувати.

"Деякі фільми чіпають людей, і це впливає на тих, хто живе в Мінаматі, і людей, які переживають подібні речі. А фільм не покажуть у кіно через те, що Голлівуд мене бойкотує? Всього одна людина, один актор потрапив у неприємну і заплутану ситуацію за останні кілька років?" – сказав Депп.

До речі, у фільмі "Великий" Джонні Депп зіграв військового фотографа Еджіна Сміта, який зняв репортаж в японському місті Мінамата, де сталася екологічна катастрофа. Режисер картини Ендрю Левітас заявив, що стрічка поки не вийде у прокат через судові розгляди актора.

Варто зазначити, що вперше високий суд Лондона відхилив позов американського актора Джонні Деппа у справі про наклеп проти британського таблоїду The Sun. У рішенні суду було сказано, що опублікована таблоїдом інформація, в якій вони посилалися на свідчення Герд, відповідає дійсності. Суд також відмовився призначати компенсацію Деппу за нібито завдану його репутації шкоду.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні