12-річна школярка стала мамою, а батько дитини отримав вирок

0
-7
12-річна школярка стала мамою, а батько дитини отримав вирок
У Бердянську судили студента, від якого через статевий акт завагітніла 12-річна школярка

Про це повідомляє Акцент.

Справу юнака розслідували в суді. Відомо, що на момент інтимного зв'язку між парою, обвинуваченому не було 18-ти років. За таким фактом вирок пом'якшили і хлопець отримав умовний термін.

Інтимний зв'язок сталася в нежитловому приміщенні Бердянська. Сталося це влітку 2019 року, проте суд тільки зараз виніс вирок хлопцеві. Хлопець повністю визнав свою провину, але і повідомив, що дівчинка була не проти сексуального контакту.

Молода мама розповіла, що батько її дитини - це знайомий брата. Дівчинка виступила проти обвинуваченого в суді. Заявила про погрози з його боку за розповідь про те, що трапилося матері або подругам. У 2020 році школярка народила дитину, батьківство довела експертиза.

Також засуджений повинен виплатити матері своєї дитини 300 тисяч за моральну шкоду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні