--> У Львові відкрили перший український банк їжі: як він працює. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Львові відкрили перший український банк їжі: як він працює. ФОТО

0
-5
У Львові відкрили перший український банк їжі: як він працює. ФОТО
У Львові відкрили перший в Україні банк їжі, який має назву «Тарілка».

Про це повідомляє Мета.

Автором ідеї створення волонтерського банку став Ростислав Косюра, який зміг об'єднати навколо ідеї небайдужих людей. Відомо, що банк їжі створювався близько двох років.

Робота у банку відбувається наступним чином: волонтери купують продукти у супермаркетах, термін придатності яких закінчується і безкоштовно роздають тим, хто цього потребує. Кожній людині належить по одному пакету з їжею.

Продовольчий банк «Тарілка» знаходиться у Львові на вулиці Кульпарківській, 158. Там всі нужденні можуть отримати свій пакет з продуктами.

Для отримання продуктового набору необхідно обов'язково та завчасно пройти реєстрацію за телефоном: +380 67 00 64 720. Після реєстрації відвідувач може отримати стільки продуктів, скільки поміщається в спеціальну сумку «Тарілки».



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні