--> Чоловік бігав по трасі, поки його не збила машина. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік бігав по трасі, поки його не збила машина. ВІДЕО

0
-1
Чоловік бігав по трасі, поки його не збила машина. ВІДЕО
У Києві чоловік бігав по дорозі і намагався зупиняти машини, в результаті чого потрапив під колеса однієї з них.

Про це повідомляє ASPI.

Подія сталася 9 серпня, на дорозі у селі Віта-Поштова, що під Києвом. На відео можна побачити, що початку чоловік стоїть з іншим чоловіком і між ними виник конфлікт. Майбутнього постраждалого чоловіка інший штовхає в бік дороги, а потім развертається і йде.

Чоловік, який залишився на дорозі, починає посеред траси ловити «попутку», але видно, що зупинятися йому ніхто не збирається. В результаті чоловік переходить з однієї смуги на іншу і його на швидкості збиває автомобіль.

Цікаво те, що автомобілі просто проїжджають повз і зупинятися, аби допомогти чоловікові ніхто намірів не має. Стан потерпілого невідомий, але деякі з користувачів соцмереж припускають, що удар такої сили міг мати фатальні для чоловіка наслідки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні