--> Бандерштат 2021: найбільший прапор України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бандерштат 2021: найбільший прапор України

0
8
Бандерштат 2021: найбільший прапор України
Найбільший державний символ України – синьо-жовтий прапор – розгорнули просто неба відвідувачі фестивалю «Бандерштат», який триває у селі Рованці, поблизу Луцька. Традиційний патріотичний масовий флешмоб відбувся після виступу гурту «Фіолет».

Повідомляє ІА Волинські новини.

Як зазначили організатори, стяг побував у більшості областей України. Вперше його розгорнули в Києві 24 серпня 2012 року. Загалом в містах та селах України велетенський прапор, розмір якого 40 на 60 метрів, розгортали близько двох сотень разів.

Уже давно невід’ємною складовою «Бандерштату» стали масові флешмоби за участю гостей фестивалю. Попередні роки запам’яталися учасникам заходу саме флешмоб-акціями, під час яких сотні людей, зібравшись докупи, утворювали, зокрема, величезні слова «Бандера», «УПА», «Перемога», «UA», «FREE».

Цьогорічний захід не став винятком. Наслідуючи тему українського націоналістичного духу, бандерштатівці розгорнули під волинським небом величезний державний символ нашої Батьківщини – Прапор України.

Як неодноразово зазначали організатори фестивалю, патріотичний флешмоб – це ще один крок у вихованні справжніх українців, це утвердження культу свідомої нації, це прищеплення любові до своєї країни та її цінностей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні