Юнак з оголеним торсом публічно спалив прапор України. ФОТО

4
-4
Юнак з оголеним торсом публічно спалив прапор України. ФОТО
У мережі з’явилося фото, як хлопець із Маріуполя стоїть із підпаленим прапором України. Коли стався інцидент – невідомо. Також немає інформації про особу зловмисника.

Про це повідомляє 24 канал.

На фото хлопець стоїть із оголеним торсом. Водночас тримає в руках прапор України, що горить. Згодом свій профіль у інстаграм він, імовірно, видалив або закрив.

Пізніше хлопець опублікував відео, де вибачився за скоєне. Однак свій вчинок хлопець так і не пояснив.

«Вибачте ті, кого я образив своїм дописом, де підпалив український прапор. Я все усвідомив і більше таке не повториться», - зазначив юнак.

Важливо, що стаття про наругу над державною символікою передбачає штраф від 17 до 68 тисяч гривень, або арешт терміном до шести місяців, або до трьох років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гори, гори ясно. ..
Відповісти
Довбойобам важко в сучасному світі...
Відповісти
вкатати 17 тис на перший раз, щоб краще запамятав
Відповісти
Усіх, хто паплюжить українську мову чи державні символи потрібно вносити до спеціального державного сайту, інформація з якого унеможливить вступ до вищого навчального закладу але забезпечить роботу двірника і не більше
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні