Найшкідливіші літні продукти

0
-12
Найшкідливіші літні продукти
Сезонна їжа може бути небезпечною для здоров’я і фігури. Важливо знати, як не стати випадковою жертвою літніх шкідливи продуктів.

Про це повідомляє TRserial.

Фруктовий лід

Здається, що фруктовий лід більш корисний ніж пломбір, але це не так. У кращому випадку таке морозиво – це фруктовий сік, змішаний з цукром і підсилювачами смаку, в гіршому – підфарбований і штучно ароматизований лід з підсолоджувачем..

Свіжа зелень

За даними Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США, свіжа зелень та салатні листя часто стають причиною харчових отруєнь. У всьому винні бактерії, які активно розмножуються на зелених листочках, якщо не змити з них залишки землі і слиз равликів.

Інжир

Цей продукт також потрапив до шкідливих літніх продуктів через високий вміст цукру. Приблизно стільки ж міститься в порції печива.

Кукурудза

Гаряча солона кукурудза містить сіль і в спекотний літній день це не найкращі партнери. Кукурудза легко стане причиною затримки рідини в організмі, набряків і додаткового навантаження на нирки.

Шашлик

Якщо ж шашлик залишиться сируватим, великий ризик харчового отруєння і зараження паразитами. Друга проблема – готовий, вже замаринований шашлик, який можна купити в магазинах. Нерідко за допомогою оцтових маринадів і солі виробники прагнуть замаскувати м’ясо не першої свіжості.

Диня

На відміну від кавунів, які стимулюють травну систему, диня досить складно засвоюється і погано поєднується з іншими продуктами. Поклавши руку на серце, їсти її безпечно, але краще не змішувати диню ні з м’ясом, ні з іншими фруктами і ягодами, ні тим більше з молочними продуктами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні