Речі, які заборонено робити у різних країнах

0
2
Речі, які заборонено робити у різних країнах
Подорожі значно розширяють наш кругосвіт, але країни настільки відрізняються одна від одної, що іноді звичні нам речі можуть принести купу проблем.

Наступати на гроші в Тайланді

В Тайланді заборонено наступати на гроші, тому що саме на купюрах присутнє зображення короля. В законі йдеться про те, що будь-яка дія, яка можна здатися образливою до короля – порушення закону.

Кава з молоком після сніданку в Італії

Якщо ви замовите каву з молоком, наприклад капучіно – це вважатиметься дурним тоном. Італійці впевнені, що молоко негативно впливає на травлення. Тому, навіть якщо і пити каву з молоком, то тільки під час сніданку.

Ви не зможете купити жуйку у Сінгапурі

У 1992 році був прийнятий закон, який наказував скоротити жуйки, які в результаті викидають на вулиці. Тому влада вигадала чудовий спосіб боротьби – заборонити купувати жуйки у магазині, а також штраф у 1000 доларів. Проте, ввозити у країну можна не більш ніж дві упаковки жуйок.

В Тибеті заборонена реінкарнація

В одній із резиденцій заборонена реінкарнація без поважної причини. В 2007 році була прийнята постанова, яка заборонила живим будам перероджуватися у нові тіла після смерті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні