Чоловік втік з колонії, бо не потоваришував з іншими ув'язненими

0
-5
Чоловік втік з колонії, бо не потоваришував з іншими ув'язненими
У Житомирі чоловік отримав другий строк за втечу з місця позбавлення волі, тому що не здружився з іншими ув’язненими.

Про це повідомляє Судовий репортер.

Під час відбування покарання у Житомирській виправній колонії у засудженого, начебто виникали сварки з іншими засудженими, тому він вирішив втекти.

Одного ранку чоловік проспав та не пішов на зарядку. Коли ніхто за ним не спостерігав, він одягнувся, взяв із собою ковдру та вийшов з гуртожитку.

Коли чоловік підійшов до хвіртки, то побачив, що на оглядовій вишці охоронник відволікся, після чого він непомітно пройшов та переліз через всі огорожі. Ковдру чоловік накидав на колючий дріт, щоб не поколотися. Коли осуджений переліз через останню огорожу, він самовільно залишив територію виправної колонії.

Спочатку чоловік пішов до залізничного вокзалу, де зустрівся з невідомим подружжям. Узяв у нового знайомого мобільний телефон і подзвонив матері, яка сказала, що його вже розшукують. Через деякий час чоловіка затримали працівники колонії, після чого у суді він розкаявся.

За втечу з колонії суд призначив 3 роки позбавлення волі, але, враховуючи невідбуте покарання за попереднім вироком, збільшив термін ув’язнення до 3 років і 1 місяця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні