Яка знаменитість заробляє більше за інших в Інстаграмі

1
-3
Яка знаменитість заробляє більше за інших в Інстаграмі
Щороку компанія Hopper HQ підбиває підсумки та визначає зірок, які отримують найбільші кошти за просування реклами у своєму інстаграм-профілі. Цього року першість тримає футболіст Кріштіану Роналду. Один його допис оцінують в 1,6 мільйона доларів.

Про це повідомляє "Hopper HQ".

Сервіс, який на основі SEO-аналізу щорічно показує, скільки може коштувати реклама в найпопулярніших зірок мережі. На це впливає кількість "фоловерів" у зірки, залученість аудиторії і частота публікацій. Щодо кількості підписників у зірок, то їх враховували на момент аналізу даних – наразі їхня кількість більша.

Багатії інстаграму

Вперше за останні кілька років португальський футболіст Кріштіану Роналду зайняв першу позицію у рейтингу. Останні кілька років він часто бував у перших "трійках" багатіїв, але цього року вирвався вперед. На його профіль в інстаграмі підписано 295 мільйонів користувачів, відтак за одну рекламну публікацію він бере 1,6 мільйона доларів.

Друге місце у рейтингу займає актор Двейн Джонсон ("Скала"), який у 2020 році займав перше місце. Завдяки прихильності своїх 242 мільйонів "фоловерів" він бере за рекламу в інстаграмі 1,5 мільйона доларів.

Третє місце неочікувано отримала співачка Аріана Гранде, яка ще у 2020 році займала п'яту сходинку. На її сторінку підписано 240 мільйонів читачів, відтак один її допис з рекламою коштує 1,5 мільйона доларів.

А де ж Кайлі Дженнер

Американська світська левиця та блогерка Кайлі Дженнер останні роки завжди займала лідируючі позиції, а у 2018 році – була навіть першою багатійкою інстаграму. У 2020 році вона займала друге місце, а от цьогоріч її посунули зірки аж на 4 місце. Завдяки своїм 237 мільйонам фанатів вона отримує за рекламу 1,4 мільйона доларів.

Пропонуємо переглянути весь список багатіїв-зірок інстаграму:

Кріштіану Роналду (242 мільйони підписників) – 1,6 мільйона доларів

Двейн Джонсон (240 мільйонів підписників) – 1,5 мільйона доларів

Аріана Гранде (240 мільйонів підписників) – 1,5 мільйона доларів

Кайлі Дженнер (237 мільйонів підписників) – 1,4 мільйона доларів

Селена Гомес (233 мільйони підписників) – 1,4 мільйона доларів

Кім Кардашян (225 мільйонів підписників) – 1,4 мільйона доларів

Ліонель Мессі (215 мільйонів доларів) – 1,1 мільйона доларів

Бейонсе (182 мільйони підписників) – 1,1 мільйона доларів

Джастін Бібер (176 мільйонів підписників) – 1,1 мільйона доларів

Кендалл Дженнер (167 мільйонів підписників) – 1 мільйон доларів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
or better not to think about it ))
http://filmselahydca.ml/chk/3
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні