В аварії під Львовом загинув 23-річний син відомого бізнесмена

0
-7
В аварії під Львовом загинув 23-річний син відомого бізнесмена
В аварії, що сталась 4 серпня, на дорозі між Львовом і Брюховичами загинув 23-річний Павло Крок. Він – син відомого львівського бізнесмена Ростислава Крока, який серед іншого є співвласником комплексу «Перлина Карпат» у Славську, повідомляє Твоє Місто.

5 серпня, у Брюховичах відбувся похорон 23-річного Павла. Хлопець за кермом автомобіля Порше (Porsche 718 Cayman) загинув у ДТП 4 серпня, близько 00.30, на дорозі між Львовом і Брюховичами.

Правоохоронці встановили, що він виїхав на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення із вантажівкою Ман (Man TGM). Легковик просто розчавило, а керманич загинув на місці.

Водій вантажівки, 32-річний мешканець одного з сіл Стрийського району, отримав легкі травми.

Павло Крок народився у травні 1998 року, деякий час навчався та жив в Австрії. Він є сином Уляни та Ростислава Кроків. Ростислав Крок - співвласником ТзОВ «Резорт Перлина Карпат». Також він за даними аналітичної системи YouControl, є засновником кількох компаній «Перлина-Люкс», «Західенергомонтажбуд», його також пов’язували із «Галицькими інвестиціями» – компанією, яка належала міському голові Львова Андрію Садовому, вона припинила свою діяльність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні