Як Волинська митниця заробляє на автомобілях

0
0
Як Волинська митниця заробляє на автомобілях
Волинська митниця Держмитслужби через аукціони реалізовує транспортні засоби. Відповідні закупівлі проходять через систему «Prozorro.Продажі».

23 липня на аукціон був виставлений автомобіль марки "Suzuki-Swift" 2007 року випуску. На транспортному засобі були подряпини, пошкоджене ліве крило, відсутній задній ряд сидінь, оббивка, кришка багажника лівої та правої боковини.

Стартова ціна автівки становила 87 тисяч 223 гривні. В аукціоні взяли участь два кандидати: перший запропонував ціну у 72 тисячі, а переможець закупівлі підняв ставку на 800 гривень і став власником автомобіля.



Зазначимо, що раніше цей автомобіль уже намагалися продати за 174 тисячі гривень, а пізніше знизили ціну до 130, проте тоді покупців на нього так і не знайшли.

12 липня волинською митницею було продано автомобіль марки «Renault Megane” 2003 року випуску. У транспортного засобу були подряпини, пошкоджена кришка багажника, правої панелі боковини, капота, лівих та правих задніх дверей, правого переднього крила, лівого та правого порогів, правої панелі боковини.

Стартував митний аукціон з ціни 77 тисяч 706 гривень. У закупівлі взяв участь лише один учасник, який придбав цей автомобіль за 77 тисяч 800 гривень.



У червні цей транспортний засіб намагалися продати за 107 тисяч 925 гривень, потім ціну знизили до 80 тисяч.

2 липня волинська митниця виставила на продаж автомобіль «BMW X5» 2006 року випуску за ціну 201 тисяча 454 гривні. Раніше уже його намагалися продати за 395 тисяч гривень, далі знизили ціну до 296, проте тоді торги не відбулися.

Аукціонний транспортний засіб мав наявні дефекти лакофарбового покриття, вм’ятину на капоті та кришка багажника була пошкоджена корозією.

У закупівлі взяла участь лише одна учасниця, яка і придбала автівку за 207 тисяч 101 гривню.



Крім того, волинська митниця виставляла на аукціон й інші автомобілі, які так і не вдалося реалізувати. Зокрема, 23 липня мали продати "Pegueot 307" 2001 року випуску за ціною 69 тисяч 799 гривень, раніше його оцінювали у 95 тисяч, проте потім знизили ціну до 71 тисячі гривень.



Цього ж дня на продаж була виставлена "BMW-320d" 2003 року випуску за ціною 108 тисяч 481 гривня. Проте її теж не придбали. Раніше її теж намагалися реалізувати за 157 тисяч та за 117 тисяч гривень.



Усі продані автомобілі не мали технічної документації та знаходилися у селі Римачі Любомльського району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні