--> Гуляла з пекінесом: деталі моторошної смерті жінки, яку загризли собаки. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гуляла з пекінесом: деталі моторошної смерті жінки, яку загризли собаки. ФОТО

0
1
Гуляла з пекінесом: деталі моторошної смерті жінки, яку загризли собаки. ФОТО
Місцеву 57-річну жительку Запоріжжя Світлану Кисельову, яка вигулювала свого песика, на смерть загризли бродячі собаки. Один з псів прокусив жінці артерію на нозі, тому до приїзду медиків вона стекла кров'ю і померла в машині «швидкої допомоги».

Про це повідомляє Індустріалка.

Племінник загиблої жінки прибіг на місце події через кілька хвилин після того, що сталося. Каже, що кров'ю вона стекла дуже швидко.

«Я прибіг, тут стояла машина чоловіка, який цих собак годує. Тітка була вже майже без свідомості, губи сині, сама холодна. Приїхала реанімація, протягом години намагалися реанімувати, але не вдалося» - розповів племінник Олексій.

Медики кажуть, що швидку свідки події викликали не відразу, спочатку намагалися надати допомогу жінці самостійно. А рахунок йшов буквально на хвилини. Тому, на жаль, реанімаційні заходи були безуспішні.

Сусіди розповідають, що собаки і раніше кидалися на людей.

«Два тижні тому ці ж собаки покусали дівчинку. Вони весь час вночі нападають на людей, чути крики. Тут ходять діти - поряд знаходиться дві школи», - кажуть сусіди.

Чоловік, який є «власником» собак каже, що годував їх і буде годувати надалі.

«Жінка йшла з пекінесом, собаки це побачили і почали кидатися. Жінка взяла пекінеса на руки і один з псів її вкусив за ногу. Я це побачив, вискочив з машини, відігнав цих собак. Джгута у мене не було, але я мотузкою перетягнув їй ногу. Жінку шкода звичайно, хороша жінка була, але це справа випадку. Точно так же мене могли вкусити. Ці собаки тут з дитинства живуть, це їхній дім. Вони ж все одно тут будуть жити, просто будуть голодними і злими. Собак я годував, годую і буду годувати, я їх люблю», - каже чоловік.

Волинь24 нагадує, що собаки прокусили жінці артерію, в результаті чого вона померла.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні