Працівника УДО, який жорстоко побив танцівника Дорофєєвої затримали. ВІДЕО

7
1
Працівника УДО, який жорстоко побив танцівника Дорофєєвої затримали. ВІДЕО
Київська прокуратура затримала 28-річного працівника УДО України, який підозрюється у тяжкому побитті учасника шоу-балету Наді Дорофеєвої.

Про це повідомляє прес-служба Київської прокуратури.

Волинь24 нагадує, шо напередодні, 1 серпня, о 7:40 ранку поблизу кав’ярні між 28-річним працівником УДО та 22-річним танцюристом шоу-балету стався словесний конфлікт, у ході якого затриманий наніс потерпілому сильний удар кулаком в голову, від якого хлопець впав на землю. Після цього нападник зник з місця вчинення злочину.

Потерпілого госпіталізували до місцевої лікарні швидкої медичної з важкою закритою черепно-мозковою травмою.

Невдовзі правоохоронці встановили особу нападника та затримали його.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Господи, як такі холоднокровні люди можуть служити в державних структурах, а тим більше в Управлінні Державної Охорони. Той факт, що цей у лапках "державний охоронник" перебував у стані алкогольного сп'яніння це точно, (видно, що при цьому володіє поставленим ударом), але так цинічно та зухвало вдарити молоду людину, це свавілля. Ось так просто вдарити людину по обличчю бо цьому "державному п'яному охороннику" щось примарилось буцімто хтось на нього нападає. Мало того, він ще намагався вдарити по голові жінку та погрожував іншим перехожим громадянам. Це перевершує всі планки хуліганського поводження нелюда у громадському місці.
Відповісти
Бо соціопатів завжди приваблюють професії, що пов'язані із ризиком, прямим насиллям і владою над людьми (поліція, військова справа, охорона, медицина, пожежна справа, право).

У цього є свої плюси і мінуси: з одного боку холоднокровна людина більш стійка до стресу і здатна приймати правильні рішення в скрутній ситуації; мінус - в соціопатів нульова повага до правил і законів.
Відповісти
Я з вами згідна. З камери відеонагляду видно переконливі факти як той, хто згідно зі своїми прямими обов'язками повинен оберігати спокій громадян навіть перебуваючи поза службою, але сам безцеремонно, прямуючи по тротуару зі своїм товаришем плечем по ходу руху збили перехожих людей. А після того, як громадяни одному з них зробили зауваження накинувся та побив молодого хлопця і ще намагався доводити свою правоту, кидаючись на жінок та інших перехожих. Мабуть цьому "блюстителю громадського порядку" дуже нудьгувато стало на волі, а тому видно, як людина намагається сісти на лаву підсудних та потрапити у місця позбавлення волі, років так на чотири або п'ять, це при тому, якщо потерпілий прийде до свідомості та можливо ще стане не ноги. А якщо потерпілий хлопець, не дай Боже, помре...???
Відповісти
Схильність до насилля, зловживання алкоголем, хист до пов'язаної з ризиком і прямим насиллям роботи, бажання домінувати, хворобливо агресивне сприйняття критики, неповага до закону - все це видає в нападнику соціопата. Нема нічого дивного в тому, що він пішов працювати в УДО - соціопати обожнюють будь-яку діяльність, де дають красиву форму і пістолет.
Відповісти
так і буде й надалі поки цих бандитів трикратного крадія пенсій янєлоха-зельцмана і вальцмана не побачите сидячими на нарах!
Відповісти
модератор-підораст гавном смердящий видаляє коменти!
Відповісти
модератор підор
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні