В УАФ повідомили, коли назвуть нового тренера збірної України з футболу

0
12
В УАФ повідомили, коли назвуть нового тренера збірної України з футболу
УАФ 2 серпня, на своєму офіційному сайті зробила заяву щодо співпраці з головним тренером збірної України Андрієм Шевченком та його тренерським штабом.

У червні 2020 року Виконком Української асоціації футболу запропонував головному тренеру збірної України та його тренерському штабу продовжити контракт до кінця 2022 року.

Однак на прохання тренерського штабу збірної України контракт був підписаний на один рік із можливим продовженням за обопільною згодою ще на півтора року.

Андрій Шевченко та його тренерський штаб мотивували таке своє рішення бажанням після чемпіонату Європи перейти на клубну роботу.

Таким чином, 30 липня 2021 року закінчився термін контракту між Українською асоціацією футболу та тренерським штабом збірної.

Українська асоціація футболу висловлює безмежну вдячність Андрію Шевченку і його асистентам за професіональну роботу в головній команді країни протягом п’яти років.

На 9 серпня заплановано засідання Виконкому УАФ, на якому буде прийнято рішення щодо тренерського штабу збірної України.

Наразі збірна України виступає у відбірному циклі ЧС-2022. Після трьох стартових матчів у її активі три очки. Найближчі матчі відбору для збірної України — 1 вересня на виїзді зі збірною Казахстану та 4 вересня — удома зі збірною Франції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні